DESPRE NOI

Reprezentam departamentul de reconditionari turbocompresoare al companiei AD Auto Total, specializat in reconditionarea de turbocompresoare pentru autovehicule si utilitare.

Toate turbocompresoarele sunt reconditionate, la specificatiile producatorului in propriul nostru atelier. Tehnica si echipamentele din cadrul atelierului este proiectata pentru a se asigura ca turbocompresoarele sunt perfect construite si testate inainte de a fi ambalate pentru expediere.

In fiecare etapa a procesului de fabricatie se realizeaza o serie de controale de calitate care asigura ca fiecare unitate va indeplini standardele impuse de controlul calitatii. Aceasta trasabilitate protejeaza calitatea turbocompresorului si functionarea acestuia pe autoturismul utilizatorului final.

Intreaga noastra activitate este orientata catre client si dam dovada de pasiune si inovare atunci cand trebuie sa facem fata provocarilor din industrie, totul pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

Suntem intr-o permanenta imbunatatire a activitatii noastre si invatam din propriile reusite, dar si din greseli, constienti de faptul ca stabilirea unor noi standarde in industrie si lupta pentru excelenta nu reprezinta „o cale usoara”. Este nevoie de disciplina pentru a ramane concentrati si motivati, anticipand nevoile fiecarui client in parte si descoperind noi oportunitati pentru a le satisface si oferi un plus de valoare clientilor nostri.

Contactati-ne

turbo.autototal.ro
totalturbo@autototal.ro

© 2016-2024 AD Auto Total